navigatie

Agenda Gemengd koor “Pur Sang”

De Koninklijke Gemengde Zangvereniging “Sleen” bestaat honderd jaar en houdt ter gelegenheid hiervan een fantastisch jubileumconcert in het Atlastheater in Emmen op 17 november 2018.

De drie koren van de vereniging bezorgen je een heerlijke avond met muziek die thuis hoort in een groot theater zoals het Atlastheater in Emmen..
Het gemengd koor “Pur sang” zal, behalve bekende Nederlandse muziek, ook een spetterende medley van internationale filmmuziek ten gehore brengen met als motto: ”Lets go tot he movies”
Het bekende Drentstalige cabaretduo Harm en Roelof, dat ooit uit deze vereniging is ontsproten, zal de avond op humoristische wijze aan elkaar praten en natuurlijk gaan ze zelf ook een muzikale bijdrage leveren.
Een heerlijke avond vol zangplezier, met aan de piano Tjako Van Schie en Edwin Romp. De algehele muzikale leiding is in handen van Ronald Kreuk.  Weest allen welkom!!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Atlastheater:

www.atlastheater.nl

   
HOMEbezoek gemnegd koor Pur Sangbezoek mannenkoor Sleener Toren ZangersBezoek het ProjectkoorBezoek kinderkoor Ozewiezewoze ContactLid wordenFotogallerijNieuws en agendaVideo'slinksLeden login
Lees meer over het koorDirigentPianistVerslagenRepertoireMedia